Ha így keresel a Google-ben, sokkal jobb találatot fogsz kapni

0
951

A korábbinál relevánsabb tartalmakat kapnak azok, akik a Google kereső alkalmazással próbálnak megtalálni valamit. És egy olyan gomb is érkezik, amellyel értesítést kérhetünk arról, ha később kerül fel a netre valami új info a minket érdeklő témában – írja a HVG.

Sokan vannak, akik egyes hírességekre, aktuális ügyekre, sportolókra, vagy bármi másra rendszeresen rá szoktak keresni a Google segítségével. A kereső mobil alkalmazásába ezért is tesznek egy új, “Follow” (“Követés”) gombot.

Ha beírsz egy-két kulcsszót, akkor nem csak keresési találatokat kapsz, hanem a “Follow” megnyomásával a téma követési lehetőségét is, így a kereső app főoldalán rendszeresen látod majd az adott keresésre érkező olyan találatokat, melyek később kerülnek fel a netre.

További jó hír, hogy a Google bejelentése szerint a világ legnépszerűbb keresése a korábbinál jobban érti majd a keresési kontextust, és ennek megfelelően próbálja majd összeválogatni a kereső felhasználót jó eséllyel valóban érdeklő tartalmakat.

Az újítás az androidos és iPhone-os alkalmazás is megkapja, holnaptól az Egyesült Államokban, a következő hetekben pedig világszerte megjelenik.