Madárcsicsergés a szobában? Bármikor

0
714
Madarak a szobában

Madárcsicsergés, patakcsobogás, tábortűz pattogása és hasonló relaxációs hangok állíthatók be akár számítógépén, akár mobilján, ha ezt a szolgáltatást választja.

Noisli

Hétvégén szép időnk van és kint lehetünk a természetben. Máskor, például hétköznapokon vagy borús időjárás idején nem kaphatunk nyugtató hangokat a természettől. A számítógéptől, a mobiltól vagy a táblagéptől viszont igen, ehhez a Noisli szükséges: csak ide kell kattintani a relaxációs hangokhoz, de ha mobilon vagy tableten tennénk, akkor Androidra 309 forintért, iPhone-ra és iPadre pedig 1,99 euróért szerezhetjük be, megéri. Sőt, a még jobb böngészős élményért még Chrome-bővítmény is a segítségünkre van.

Bárhol is használjuk, egyszerű a kezelése: megjelennek a különböző hangok (madárcsicsergés, patakcsobogás, tábortűz pattogása, kávézói hangulat, esőcseppek hangja, stb.) ikonjai, azokra kattintva bekapcsolhatók. Mindegyiknél külön szabályozhatjuk a hangerőt, ha pedig nagyon jól sikerült egy összeállítás, el is menthetjük. Amennyiben tudjuk, hogy nagyjából mennyi ideig lesz szükségünk a relaxációs hangokra, akkor a “Timer” funkcióval időzíthetjük is az összeállítás leállítását.

Amennyiben inkább mobilon lenne szükségük ilyesmire, de nem szánnának rá pénzt, van megoldás: az androidosoknak és az iPhone-osoknak is van megoldás.

 

via hvg.hu