Már a Vodafone is korlátlan mobilnetet kínál

0
878

Augusztus 15-től nemcsak az SMS és a telefonálás, de az adathasználat is korlátlan az új Red Infinity tarifacsomaggal, ami akciós áron két évre havi 15 990 Ft-ért vásárolható meg készülék nélkül, e-Pack-kel, visszavonásig. Az Infinityvel a Red díjcsomagok száma négyre nőtt: a korábban létező díjcsomag közös jellemzője a minden normál díjas hálózatba érvényes korlátlan perc, SMS és MMS forgalom.

A nemrég bevezetett Social és Connect Pass szolgáltatásokkal mindegyik Red csomagban kompromisszum nélkül használhatóak EU Roaming környezetben is a legnépszerűbb közösségi média és chat applikációk. Mivel ezek nem fogyasztják a csomagba foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók, amíg a minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

A Red Smart 2 GB, a Prime 8 GB, a Platinum pedig 20 GB belföldi adatforgalmat tartalmaz, utóbbi kettő díjmentesen megosztható egy plusz SIM kártyára. A negyedikként megjelenő Red Infinity belföldön korlátlan adatcsomagja EU Roaming környezetben 10 GB felhasználhatóságot biztosít.