Tokheim Eye kamerarendszer

0
577

Erős biztonságot nyújtó, ugyanakkor könnyen kezelhető kamerarendszer a Tokheim EYE, amely kifejezetten benzinkutak számára lett kifejlesztve. Könnyedén kiszűri a nem fizető vásárlókat rendszámtábla felismerő moduljának köszönhetően. Ha egy autós elhajt fizetés nélkül, a rendszámot rögzítheti a feketelistáján, így ha a jármű ismét tankolni szándékozik, a rendszer automatikus figyelmeztetést küld a pénztárosok számára. Segítségével a nem fizető vásárlókat ki lehet szűrni, ugyanúgy a munkavállalók lopásainak száma is csökkenthető. Az EPOS szoftver, amely a kamerarendszerbe van integrálva, felismeri a gyanús történéseket, köztük a dolgozói lopásokat is.

A rendszer csak a szükséges videófelvételeket rögzíti, így feleslegesen nem kell videókat és képeket átböngésznie az ellenőrzés során. Bármilyen médialejátszóra átmásolhatóak a felvételek, ezáltal elviheti magával őket bárhova. Az adatokat utólag meg tudja tekinteni, külön erre a célra fejlesztett applikáció segítségével okostelefonján vagy tabletjén, amit a nap 24 órájában tud ellenőrizni, így láthatja, mi történik a benzinkutakon. Elérhető az alkalmazás iOS, Android, Windows, és Blackberry szoftverrel rendelkező telefonokon és tableteken is. A felvételeken nemcsak a tankolás ideje és dátuma rögzül, hanem a tankolás és a hozzá kapcsolódó bizonylat száma is, így az esemény akár több adat alapján is visszakereshető, ezzel akár időt is spórolhat.

A felvételek professzionálisak, a nagyítás során a minőség nem csökken, az események részleteiben elérhetővé válnak egy kattintással, így a gyanús események könnyedén kiszűrhetőek. Más területek szoftverei is hozzákapcsolhatóak a rendszerhez, mint a tartály panelek, tűzjelzők, üzemagyag panel, így ellenőrizheti a kezelői felületen, hogy a többi terült rendben működjön.

A MULTICORE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltatása, a Tokheim EYE rendszer a hozzá tartozó pénztárgépekkel bővíthető, amelyek segítségével növelheti a biztonságot. Kilenc benzinkút felvételének miniatűrje rendelhető hozzá a pénztárgépekhez, így a pénztáros figyelemmel kísérheti egyetlen képernyőn az összes tankolást, így az értékesítési folyamatot is lehet gyorsítani. A Tokheim vállalkozás nemzetközi háttérrel rendelkezik, hatékony megoldást nyújt a bonyolult biztonságtechnikai kihívásokra.