Üzletek – Szakemberek

My bookmarks Print listing Add Bookmark Save listing in PDF

Dr. Arany Andrea háziorvos – Pilisjászfalu

0.00
  1. Home
  2. » Dr. Arany Andrea háziorvos – Pilisjászfalu
Cím:
Pilisjászfalu
Leírás:

Dr. Arany Andrea háziorvos rendelésén a betegek kérésére, illetve a gördülékeny betegellátás érdekében a következő változtatások léptek életbe 2014. május 12-től:

  • Az előjegyzés nélkül érkezőket a rendelés első felében sorszám szerint látja el doktornő.Ez alól kivétel a sürgős életveszély elhárítása, valamint a vérző beteg!
  • Érkezéskor mindenki, aki nem előjegyzett beteg, húzzon sorszámot!
  • Recept, beutaló, igazolás, egyéb dokumentum iránti igényüket telefonon leadhatják, de ezt csak a rendelési idő megkezdése előtt 30 perccel tehetik meg!
  • A fent említett módon kért és megírt receptet, beutalót, igazolást, egyéb dokumentumokat rendelési idő alatt vehetik át. Ehhez nem szükséges sorszámot húzni, megtehetik azt két beteg ellátása között. Kérjük, hogy ebben az esetben se zavarják kopogással a vizsgálatot.Ez azonban valóban csak az előre kért és megírt dokumentumokra vonatkozhat. Ekkor nincs mód újabbak kérésére, hiszen elkészítése hosszabb időt vesz igénybe.
  • A rendelési idő alatt csak sürgős, életveszélyes helyzetben telefonáljanak, ezzel is segítve a zavartalan betegellátás!
Kategória:   

Send message to listing owner