Üzletek – Szakemberek

My bookmarks Print listing Add Bookmark Save listing in PDF

Dr. Lakatos Tibor állatorvos – Piliscsaba

0.00
  1. Home
  2. » Dr. Lakatos Tibor állatorvos – Piliscsaba
Nyitvatartási idő:
Monday 09:00 - 12:00
Tuesday 09:00 - 12:00
Wednesday 16:00 - 19:00
Thursday 16:00 - 19:00
Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed
Cím:
Templom utca 5/B., Úny 2528
Leírás:

Magyarországi és kevéske angliai állatorvosi gyakorlat után 2012-ben megnyitottuk Únyon az első állatorvosi rendelőnket, ahol magas szakmai követelményeket állítva magunk elé mindent megteszünk kedvence egészségének megőrzéséért.

Igyekszünk a hozzánk betérő betegeket eredményes gyógykezelésben részesíteni ugyanakkor nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő prevencióra is (védőoltások, szűrővizsgálatok, állapotfelmérés és tanácsadás).

Piliscsaba és környékén is sok beteg állatot láttunk el és hétvégén is bármikor elérhetőek vagyunk. A rendelő felszereltségének valamint kiváló anyagok használatának köszönhetően praxisunk igen magas színvonalon működik.

A vizsgálatok és műtétek gondosan kidolgozott protokoll alapján történnek. A részletes fizikális vizsgálatok elvégzése után, ha szükséges kiegészítő vizsgálatokat is végzünk. Törekszünk a legjobb felszereltségre mind a diagnosztikai mind a sebészeti műszerek terén. A műtéteket altatógéppel, folyamatos monitorozás mellett végezzük.

Belső varratnak kizárólag kiváló minőségű felszívódó fonalat használunk. Folyadékpótlást vénás úton a legtöbb esetben biztosítunk, így kivédhető az altatás közben bekövetkező vérnyomás csökkenés káros hatása.

Műtét alatt betegeink hőmérsékletére is fokozottan figyelünk. Minden alkalommal fájdalomcsillapítást használunk, amit a várható következményekhez, a fájdalom mértékéhez igazítunk.

Minden elvégzett beavatkozás, kezelés, műtét után részletes leírással és gyógyszerek tételes felsorolásával kiegészített kezelőlapot adunk a gazdiknak. Minden egyéb részletért kérjük, tekintse meg honlapunkat.

Szeretettel várjuk rendeléseinken!

Cím: 2528 Úny, Templom u. 5/B.

Piliscsaba, Pilisjászfalu, Perbál, Tinnye, Sárisáp, Csolnok, Máriahalom, Dág, Szomor, Epöl és ezen helységek környékén!!!

Kategória:   
Címke:      
Kapcsolat
Telefon: +36 20/494-7202

Send message to listing owner