Üzletek – Szakemberek

My bookmarks Print listing Add Bookmark Save listing in PDF

FM KSZK Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakképző Iskolája és Kollégiuma Piliscsaba

0.00
  1. Home
  2. » FM KSZK Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakképző Iskolája és Kollégiuma Piliscsaba
Cím:
József Attila u. 2., Piliscsaba 2081
Leírás:

Iskolánk elődje Budapesten működött. Gépállomások részére vontatóvezetőket és teherautó sofőröket képeztek. Az intézményt 1950 tavaszán Piliscsabára költöztették.

A Földművelésügyi Minisztérium mezőgazdasági gépészeti szakiskolát hozott létre az irgalmas apácarend 3 ha-os parkjában. Az iskola feladata 5 hónapos tanfolyamok keretében gépállomás-vezetők kiképezése volt.

Iskolánk több, mint 60 éve a magyar közoktatás szolgálatában.

A képzés szakiskolai, szakközépiskolai és technikus szinten folyik. Jelenleg iskolánk 16 osztályában közel 310 diák tanul. Az oktató-nevelő munkát 37 fő pedagógus látja el.

Iskolánk kiváló feltételekkel, kollégiummal, sportcsarnokkal, műhelyekkel, gépparkkal és tangazdasággal rendelkező intézmény. A gyakorlati oktatást külső gazdaságok is segítik.

Célunk az erkölcsi értékeket tisztelő, széles általános és szakmai ismeretekkel rendelkező, értékes, hasznosítható tudással és végzettségekkel rendelkező fiatalok útnak indítása.

A nevelés–oktatás mellett iskolánk szolgáltatásokat is végez, mint tanfolyamszervezés, gépjármű vizsgáztatás, gépi földmunkák, szálláskiadás, étkeztetés, sportlétesítmények bérbeadása, különböző rendezvények helyszínének biztosítása (esküvők, konferenciák, évközi és nyári táborok). Érdeklődést, megrendelést, jelentkezést személyesen, telefonon, faxon, e-mail-en, vagy levélben várunk.

 

Kategória:   
Kapcsolat
Telefon: 06-26-375-012
E-mail cím: info@szepesiszki.hu

Send message to listing owner