Üzletek – Szakemberek

My bookmarks Print listing Add Bookmark Save listing in PDF

Kékvölgy Pilisszentlászlói Waldorf Szlovák Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Waldorf Gimnázium

0.00
  1. Home
  2. » Kékvölgy Pilisszentlászlói Waldorf Szlovák Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Waldorf Gimnázium
Cím:
Szabadság tér 3., Pilisszentlászló 2009
Leírás:

Iskolánk 2003-ban alakult, önálló, 4 évfolyamos, évfolyamonként egy osztályos intézményként.

Az iskola azóta – felmenő rendszerben – folyamatosan bővül, a legmagasabb osztályfok jelenleg a 11. osztály. A viszonylag kicsi, de éppen ezért családias épület Pilisszentlászló főterén, a falu központjában található. Az épület magában foglal 6 osztálytermet, 1 tornatermet, tanári szobát, irodát és a technikai helységeket. 2012 szeptemberétől elkészült a falu határában találhat új iskolaépület, melyben az alsó 4 osztály, 1 euritmia -és színházterem kapott helyet.

A két épület kedvező adottságait kihasználva azon fáradozunk, hogy tovább erősítsük iskolánk családias jellegét, egyén és közösségformáló teret, légkört biztosítva tanulóinknak. Hosszútávú terveink között szerepel, hogy továbbí építkezésekkel az egész iskolát kiköltöztessük az új telkünkre. Pedagógiai programunk és tevékenységünk fő alapelve a gyermekközpontúság. Intézményünk működési szabályait a Szervezeti és Működési Szabályzatban, a Házirendben és a Minőségirányítási Programban rögzítettük.

Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a gyerekek szívesen járjanak iskolába, jól érezzék magukat nálunk, kellő alapossággal elsajátítsák a szükséges ismereteket, tartsák fontosnak a tanulást, képességeik, készségeik fejlődjenek, megvalósíthassák önmagukat. A tantestületünk valamennyi tagja elvégezte, vagy jelenleg végzi a waldorf tanárképzést.

Kategória:   
Kapcsolat
Telefon: 06 26 338125
E-mail cím: iskola@kekvolgy.hu

Send message to listing owner