Üzletek – Szakemberek

My bookmarks Print listing Add Bookmark Save listing in PDF

Sashegyi Sándor Általános Iskola, Művészeti és Rendészeti Szakközépiskola

0.00
  1. Home
  2. » Sashegyi Sándor Általános Iskola, Művészeti és Rendészeti Szakközépiskola
Cím:
Iskola u. 2., Pomáz 2013
Leírás:

A pedagógiai programunkban is megjelenő specialitásunk első osztálytól a sakkoktatás, illetve az angol nyelv oktatása is, mely utóbbit negyedik osztálytól évfolyamonkénti hármas csoportbontásban biztosítjuk.

Az angol mellett a technika és az informatika tantárgyat is bontott csoportokban oktatjuk a magas létszámú osztályainkban.

Intézményünkben önálló könyvtár segíti tanulóink felkészülését. Informatikatermünkön kívül a középiskolai termeinkben rögzített projektorok és számítógépek biztosítják a korszerű oktatás lehetőségét.

Hagyományaink közé tartozik az adventi és a tavaszi jótékonysági gálánk, melyeken tanítványaink lépnek fel, egy-egy ismert helyi művész vagy együttes mellett. Karácsony és húsvét előtt kézműves játszóházat szervezünk tanítványainknak. Év végén pedig a Sashegyi nap jelent különleges eseményt a gyerekeknek. Ebben az évben ismét visszacsempésztük programjaink közé az őszi Sashegyi-emléktúrát. A tanév során bármely területen kiemelkedő eredményt elért tanítványainknak év végén jutalomnapot tartunk, így köszönve meg nekik iskolánk hírnevének öregbítését.

A tanév során sok iskolai szaktárgyi versenyt szervezünk. Minden évben eredményesen szerepelünk a városi versmondó versenyen, illetve az általunk szervezett városi népdaléneklési versenyen is. Évtizedek óta mi vállaljuk a területi/tankerületi Szép magyar beszéd verseny rendezését. Évek óta februárban nagy szeretettel várjuk a tankerület 7.-8. osztályos diákjait rajzversenyünkre.

A tehetséggondozás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a felzárkóztatásra, a lemaradó diákok korrepetálására.

Kategória:   
Kapcsolat
Telefon: 06 26 525-169
E-mail cím: titkarsag@sashegyi.hu

Send message to listing owner