Üzletek – Szakemberek

My bookmarks Print listing Add Bookmark Save listing in PDF

Szentistvántelepi Általános Iskola

0.00
  1. Home
  2. » Szentistvántelepi Általános Iskola
Cím:
Martinovics u. 9., Budakalász 2011
Leírás:

Iskolánk Budakalász békés, kertvárosi részében, Szentistvántelep peremén, a Pilis lábánál ad helyet az iskolai nevelésnek, oktatásnak.

A tavasszal fehér virágba boruló cseresznyefákkal szegélyezett idilli környezet ideális helyet biztosít a családias hangulatú iskolának.

Iskolánk nyolc évfolyamán, 20 osztályban összesen 500 tanulót fogad. Az osztálytermek két épületben helyezkednek el, egy osztályunk a harmadik, patinás villaépületben kapott otthont. Négy osztályunk (két 2. és két 3. osztály) konténer tantermekben kerül elhelyezésre a 2016-2017-es tanévben.

Az iskola nevelőtestülete kiemelten fontosnak tartja, hogy a ránk bízott gyermekek testi, lelki és szellemi fejlődése egyformán nagy hangsúlyt kapjon nevelői-oktatói munkánk során. Tudjuk, hogy minden gyermek egyedi, külön személyiség. A tanítók, tanárok, az iskolapszichológus, a szociálpedagógus és az egyéni fejlesztést irányító logopédus aktív együttműködése elősegíti, hogy felismerjük és munkánk során figyelembe vegyük a gyermek egyedi szükségletét is.

Kiemelten fontosnak tartjuk az idegen nyelvek és az informatika oktatását. Iskolánk tanulói az első három évfolyamon heti két órában tanulhatják az angol, illetve a német nyelvet. Negyedik osztálytól a heti óraszám háromra, illetve az emelt szintű oktatást választók számára heti ötre emelkedik. Informatikát a gyerekek ötödik osztálytól tanulhatnak, hetedik-nyolcadik osztályban akár heti két órában is.

Kategória:   
Kapcsolat
Telefon: 06 26 340209

Send message to listing owner