Üzletek – Szakemberek

My bookmarks Print listing Add Bookmark Save listing in PDF

Új-Hullám Sport Egyesület

0.00
 1. Home
 2. » Új-Hullám Sport Egyesület
Cím:
Iskola utca 9-11., Dorog 2510
Leírás:

Munkánkat a nemzetközileg elfogadott párhuzamos úszásoktatási rendszer szerint végezzük. Erre alapozva dolgoztuk ki saját fejlesztésű nyolclépcsős úszásoktatási programunkat, amelyre ráépül a vízilabda oktatása is.

Misszió: Az egészséges életmódra való nevelés segítése, az úszás és a vízilabdázás népszerűsítése.

Küldetés: Magas színvonalú óvodai-iskolai úszásoktatási rendszer kidolgozása, megvalósítása, elterjesztése és ellenőrzése, a tehetség-kiválasztás folyamatának koordinálása. Sportági előkészítő edzéslehetőségek biztosítása úszásban és vízilabdában. Rekreációs, kondicionáló edzések megszervezése úszásban.

Tevékenységünk: • egyéni tanfolyamos úszásoktatás, óvodai-iskolai csoportos úszásoktatás • tehetségkiválasztás-gondozás • sportági előkészítő edzéslehetőségek biztosítása úszásban és vízilabdában • úszó- és vízilabda szakosztályban edzés és versenyeztetés • sport - és rekreációs táborok szervezése és lebonyolítása

Célcsoportunk: A 3-15 éves korosztály.

Úszásoktatás

Alaptevékenységünket a párhuzamos úszásoktatási rendszer szerint végezzük. Ennek lényege, hogy a gyors– és hátúszás tanítása egymással párhuzamosan történik. Ezek a mozgássorok nagymértékben hasonlítanak a természetes mozgásokhoz (pl.: kúszás, mászás) így a gyermekek számára könnyen elsajátíthatóak.

Ezt követi a mellúszás, végül pedig a pillangóúszás oktatása.

Iskolánk a tantervi kötelező úszásoktatás mellett óvodai-iskolai csoportos úszásoktatást és egyéni tanfolyamos úszásoktatást végez.

Nyolclépcsős oktatás A párhuzamos úszásoktatásra épül rá a saját fejlesztésű, nyolcszintes oktatási programunk. Ennek előnye, hogy a rendszerben a szülők és az oktatók számára is jól láthatóvá és mérhetővé válik a gyermekek fejlődése. A gyermekeknek minden szinten előre meghatározott mennyiségi– és minőségi feladatokat kell teljesíteniük.

Ösztönzési és jutalmazási rendszer A szintvizsgák komoly ösztönzést jelentenek a gyerekeknek. A vizsgákat az adott csoporttal nem foglalkozó oktatók előtt kell teljesíteni. A sikeres vizsgákat oklevéllel ismerjük el. A gyermekek ösztönzésére "Mosolyalbum"-ot hoztunk létre. Minden gyermek az úszásóra után egy mosoly pecsétet kap az albumába. Az albumban ajándékokat rejtettünk el, amiket megkaphatnak az egyes szintek elérése után.

Szakosztályi előkészítő úszóedzések és vízilabda edzések

A már megfelelő úszástudással rendelkező gyermekek számára biztosítunk sportági előkészítő úszóedzéseket, valamint vízilabda oktatást.

Szakosztályi munka A szakosztályi előkészítő után a gyerekek bekerülhetnek az úszó szakosztályba, valamint a vízilabda szakosztályba. A szakosztályban az úszó gyerekek úszóversenyeken, a vízilabdások pedig bajnokságokon vehetnek részt.

Nyári Táborok A tanév végétől a tanév kezdetéig napközis úszótáborokat, valamint tematikus táborokat szervezünk a gyerekeknek. Az aktuális úszótáborokról bővebben: www.uszotabor.hu

Tapasztalat – Lendület – Sportosság - Szakértelem Ha gyermeke 3-15 éves és szeretné, hogy megtanulnjon úszni, vagy szeretné fejleszteni a tudását, akkor hozza el hozzánk a Dorog Városi Uszodába!
Az úszásoktatás mellett kondicionáló úszóedzések megtartásával, tehetségkutatással, és vízilabdázással is foglalkozunk. Nyaranta úszótáborokat szervezünk, változatos programokkal kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  A szakképzett oktatói gárda és az új Városi Uszoda, kiváló lehetőséget nyújt a minőségi úszásoktatásra.

Magyarországon a Don Pepe Új-Hullám az egyik legdinamikusabban fejlődő, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező úszóiskola. Munkánkat a nemzetközileg elfogadott párhuzamos úszásoktatási rendszer szerint végezzük, amelyre alapozva kidolgoztuk az országosan egyedülálló, 8 szintes oktatási programunkat.

Dorogon immár 2007 óta várunk mindenkit, aki szeretne korszerű uszodában, jó körülmények között tanulni!

Az uszoda adottságai:

 • folyamatosan mélyülő, 16x8 méteres tanmedence (32 Celsius fokos vízhőmérséklet)
 • 6 pályás, 25 méteres nagymedence (27 Celsius fokos vízhőmérséklet)
 • rossz idő esetén sátorral fedett medenceterek
 • korszerű öltözők
 • az úszástanuláshoz és a gyermekek testi épségének védelméhez szükséges eszközök megléte
 • játékos segédeszközök megléte

Az úszásoktatás rendszere:

 • kiscsoportos úszásoktatás (maximum 8 gyermek/oktató)
 • Új-Hullám úszásoktatási rendszer (8 szintes, a gyermek tudásszintjének megfelelő oktatás, vizsgarendszer, jutalmazási rendszer)
 • előfinanszírozású fizetési rendszer
 • segítségnyújtás az öltöztetésben, hajszárításban

Óvodák és iskolák jelentkezését is várjuk! Az óvodai - és iskolai csoportok (min. 16 fő) uszodába való eljutását korszerű, klímás autóbuszokkal biztosítjuk.

Kapcsolat
Telefon: 06 30 816 3981
E-mail cím: info@ujhullamse.hu

Send message to listing owner